Rreth Nesh

Autoshkolla 3Ing. ofron mësime patente për nxënësit e të gjitha moshave mbi 18 vjeç .  Mësimet tona të lejes së drejtimit mbulojnë gjithçka që ju duhet të dini . Ne i motivojmë studentët tanë që të kalojnë testin e patentës dhe të bëhen shoferë të denjë . Ofrojmë paketa të përballueshme mësimore dhe trajnime ekspertësh në qytetin e Vlorës.

Reputacioni ynë dhe vitet e përvojës pasqyrojnë angazhimin tonë për të bërë përvojën tuaj të makinës të kënaqshme dhe edukative. Qëllimi ynë është të mësojmë secilin nga studentët tanë aftësitë themelore të nevojshme për t’u bërë shoferë të sigurt dhe të përgjegjshëm. Stafi ynë është gjithnjë miqësor dhe i durueshëm. Secili instruktor është plotësisht i trajnuar dhe certifikuar nga shteti. Shumica e instruktorëve tanë janë mësues lokalë. Ne besojmë se sfondi i tyre i mësimdhënies rrit përvojën e drejtmit të makinës për studentët tanë.

Na lejoni që t’ju ndihmojmë me drejtimin tuaj individual dhe nevojat e testimit. Investo ne sigurine tende ne rruge !

Telefononi : +355 69 526 1488 ose dërgoni e-mail në : [email protected]

LEJA E DREJTIMIT  : TIPI «B»

LEJA E DREJTIMIT : TIPI «B»

👍 Mesim i dixhitalizuar! Autoshkolla dixhitale !
🚦 Te vetmit ne Shqiperi qe kemi ndertuar aplikacionin me testet e personalizuara dhe PYETJET ZYRTARE qe kerkohen ne testimin zyrtar te patentes si dhe korigjim automatik 🚦.
Mundesi mesimi 💯% me teknikat dhe kushtet moderne te autoshkolles sone!
🚘 Guida me simulator 🚘 FALAS
#Zgjidhni MeTeMiren
#ZgjidhniAutoshkolla3Ing.

Copyright © 2019-2021 Autoshkolla 3 Ing. Të gjitha të drejtat e rezervuara.