AUTOSHKOLLA 3 ING.

NËSE ZGJEDH AUTOSHKOLLËN 3 ING. KE INVESTUAR PËR SIGURINË TËNDE NË RRUGË !

Tipi B
Mësoni makinën

Kërko Kurs Patente

Gjej kursin që ju përshatet në llojin e lejes së drejtimit , në kohën dhe datat që ju dëshironi .

Plotësoni të gjitha fushat e kërkuara në mënyrë që të mund të bëni nje prenotim .

SHËRBIMET MË TË MIRA

 • MËSIM TEORIK

  Mësim teorik nga Ing. Gentian Boçi me programet e fundit digjitale që krijojnë mundësinë e të mësuarit në cdo kohë dhe mënyrë të pavarur.

 • GUIDAT

  Perpara daljes ne rruge guidat falas pa limit me simulator , ku meson 70% te programit . Faza e dyte , program i plote guidash ne rruge me makine .

 • KUSHTET E TË MËSUARIT

  Programe të fundit kompjuterike , teste të njëjta si provimi zyrtar , kompjuter për cdo nxënës , mundësi mësimi të pavarur dhe së shpejti online për ata të cilët rregjistrohen në autoshkollë .

RRETH NESH

Autoshkolla 3Ing. është një shkollë automobilistike profesionale e licencuar për të ofruar mësim në klasë dhe në rrugë si dhe kursin e plotë të edukimit të shoferit për nxënësit mbi 18 vjeç në Shqipëri .


Ne marrim përgjegjësinë tonë shumë seriozisht për të trajnuar shoferët e rinj .
Me mbi 1 vit përvojë mësimore u ofrojmë studentëve tanë një themel të fortë për të ndërtuar aftësitë e tyre të vozitjes dhe për t’u bërë një shofer i sigurt, i sjellshëm dhe
i përgjegjshëm.

Më shumë
Ditë
Orë
Minuta
Sekonda

Çmime Konkuruese

Metoda te reje mesimdhenie

Aplikacion (Pyetjet Zyrtare)

Objektiva

Instruktorë me përvojë

Simulator

të gjitha dokumentet

Ambjente bashkëkohore

 • 100+

  Kanë marrë lejen e drejtimit

 • 2

  Vite

 • 500+

  Orë trajnimi

 • 2

  Numri i instruktorëve

Vlerësime

Andry LincolnViron Thanasi
Andry LincolnKreshnik Toro

Autoshkolle moderne , i ploteson te gjitha kushtet europiane , jeni te pa aritshem ! Pune te mbare !

Viron Thanasi

Autoshkolla me e mire ne Shqiperi

Kreshnik Toro
Vlorë , Albania
+355 69 526 1488
Copyright © 2019-2021 Autoshkolla 3 Ing. Të gjitha të drejtat e rezervuara.