Pyetje

FAQ (Frequently Answered Questions) është një listë e pyetjeve të shpeshta  dhe përgjigjeve në një temë të caktuar . Formati përdoret shpesh në artikuj, faqe interneti, lista emailesh dhe forume online ku pyetjet e zakonshme kanë tendencë të përsëriten, për shembull nëpërmjet posteve ose pyetjeve nga përdoruesit e rinj që lidhen me boshllëqet e njohurive. Qëllimi i një FAQ-je në përgjithësi është të ofrojë informata për pyetje ose shqetësime të shpeshta . Këtu do te gjeni pyetje më të shpeshta rreth patentës , autoshkollës etj.

PYETJE THEMELORE:

 • Ku ndodhet autoshkolla juaj ?
  Autoshkolla 3 Ing. ndodhet në qytetin e Vlorës , rruga: Shyqyri Ali Merka . Autoshkolla mund te gjendet lehtë për faktin se ndodhet afër në "Lungomare" .
 • I'm 16 years old, can I get my Driver License in NYC?
  Yes you can. your parent or guardian must sign up the form MV-44. also, New York Motor Vehicles requires at least 50 hours of supervised training of 15 hours must be night driving in order to take your Road Test.
 • This is an accordion for FAQ Module
  Yes you can. your parent or guardian must sign up the form MV-44. also, New York Motor Vehicles requires at least 50 hours of supervised training of 15 hours must be night driving in order to take your Road Test.
 • How do I obtain a New York CDL?
  Yes you can. your parent or guardian must sign up the form MV-44. also, New York Motor Vehicles requires at least 50 hours of supervised training of 15 hours must be night driving in order to take your Road Test.
 • What is the process for getting my class D/E License?
  Yes you can. your parent or guardian must sign up the form MV-44. also, New York Motor Vehicles requires at least 50 hours of supervised training of 15 hours must be night driving in order to take your Road Test.

PYETJE RRETH KURSIT TË PATENTËS:

 • How long is the road test appointment?
  Yes you can. your parent or guardian must sign up the form MV-44. also, New York Motor Vehicles requires at least 50 hours of supervised training of 15 hours must be night driving in order to take your Road Tes
 • I'm 16 years old, can I get my Driver License in NYC?
  Yes you can. your parent or guardian must sign up the form MV-44. also, New York Motor Vehicles requires at least 50 hours of supervised training of 15 hours must be night driving in order to take your Road Tes
 • This is an accordion for FAQ Module
  Yes you can. your parent or guardian must sign up the form MV-44. also, New York Motor Vehicles requires at least 50 hours of supervised training of 15 hours must be night driving in order to take your Road Tes
 • How do I obtain a New York CDL?
  Yes you can. your parent or guardian must sign up the form MV-44. also, New York Motor Vehicles requires at least 50 hours of supervised training of 15 hours must be night driving in order to take your Road Test.

SHTO PYETJE:

Copyright © 2019-2021 Autoshkolla 3 Ing. Të gjitha të drejtat e rezervuara.